Nye ord

Nye ord - Jorid Sørli, Hippas Eriksson | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jorid Sørli, Hippas Eriksson
DIMENSJON
5,2 MB
FILNAVN
Nye ord.pdf
ISBN
1025137141951

BESKRIVELSE

Serien Nye ord - norsk for nybegynnere fokuserer på å bygge opp elevenes ordforråd og gi dem et funksjonelt språk helt fra begynnelsen av. Lærerveiledningen dekker grunnbøkene Nye ord 3, 4 og 5 og inneholder blant annet metodiske tips og ideer til språkleker og aktiviteter til alle kapitlene. Hvert kapittel i elevbøkene har ett oppslag i veiledningen. På den ene siden står innlednings/ .myldrebildet" fra kapitlet som kopioriginal, på den andre siden forslag til hvordan legge opp undervisningen. Veiledningen inneholder også en muntlig og en skriftlig prøve til hver elevbok.

Ordene lenker direkte til artikkelen hvor de opprinnelig ble brukt. Nord-professor fordeler mange millioner kroner til fleksibel høyere utdanning: Regjeringen bevilger penger til nytt kystforskningsfartøy: Regjeringen bevilger 110 millioner kroner til bygging av et nytt kystgående forskningsfartøy. For Nord universitet er dette et solid løft for maritim forskning og utdanning. NY FORD KUGA.

De kan også benyttes i opplæringen av elever som går i ordinær klasse og kan kommunisere på norsk, men som trenger å lære seg de … Nye ord-serien passer for elever som har ingen eller få forkunnskaper i norsk, med andre ord de som er "nybegynnere". Nye ord 1 -5 er bøker som i hovedsak retter seg mot undervisning av elever som nylig har kommet til landet - elever i alfabetiserings- og/eller mottaksklasser. Marts 2020: Nye opslagsord.

RELATERTE BØKER