Bare livet

Bare livet - Alice Munro | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Alice Munro
DIMENSJON
8,60 MB
FILNAVN
Bare livet.pdf
ISBN
5997615102781

BESKRIVELSE

Vinner av Nobelprisen i litteratur 2013. Bare livet byr på alt som har gjort Alice Munro til en av vår tids mest elskede novelleforfattere: smerten, varmen, kjærligheten og den sjeldne evnen til å skildre de små øyeblikkene da livet tar en ny vending. Handlingen i de fleste av historiene i denne boken utspiller seg på Alice Munros hjemtrakter, i de små kanadiske byene rundt Lake Huron. I sine korte, men sjenerøse og tidløse fortellinger setter hun som alltid kvinnene i sentrum mødre og døtre, hustruer og elskerinner. Det handler om avskjeder og begynnelser, ulykker og farer, avreiser og hjemkomster, både imaginære og virkelige. Alice Munros sylskarpe blikk og hennes makeløse evne til å fortelle historier preger også denne samlingen. Samtidig spenner hun opp et stort lerret og maler et fargesprakende og uutslettelig portrett av hvor forunderlig, hvor farefullt og hvor usedvanlig ordinært livet kan være. Boken ender med fire tekster som ifølge Munro selv handler om hennes egen barndom.

Supreme Court of India - Largest Collection, All High Courts of India - All Major Law Journals, All Indian Judicial Tribunals and Forums Important Internationl Judgments Se barnas favorittprogrammer fra NRK Super. Her finner du hele NRK Supers utvalg av serier, filmer og underholdning. Norges største nettsted.

Informasjon om ikke for mitt bare liv i gratis engelsk online ordbok og leksikon. ikke for mitt bare liv. Dagens kamper har ikke startet.

RELATERTE BØKER