Veien inn

Veien inn - Erling Kleiveland, Ingfrid Andersen, Bente Aabrek | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Erling Kleiveland, Ingfrid Andersen, Bente Aabrek
DIMENSJON
9,24 MB
FILNAVN
Veien inn.pdf
ISBN
2889167074322

BESKRIVELSE

Veien inn Tekst- og arbeidsbok er et supplement til nettkurset Veien inn, et komplett digitalt læreverk i norsk som andrespråk. Tekst- og arbeidsboka er spesielt tilrettelagt for kombikurs, og gjør klasseromsundervisningen mer effektiv. Bøker og nettkurs kan også brukes som selvstudium. Boka inneholder et utvalg sentrale tekster fra hvert tema i nettressursen, spørsmål til tekstene, ordbank, forslag til muntlige aktiviteter i klassen, bildeoppgaver grammatikkoppgaver, uttaleøvinger og oversiktsskjema over alle leksjonene i nettkurset. Tekstene i boka er hentet fra nettkurset, mens alle oppgavene er nye. Boka dekker i likhet med nettkurset alle domenene i Læreplan i norsk og samfunnskunnskap for voksne innvandrere, og er med på å sikre nok oppgaver og di erensieringsmuligheter for ulike deltakere.

Søk behandling Mer informasjon Råd og veiledning for deg som pårørende Å være pårørende til en som er rusavhengig kan være en enorm påkjenning, både fysisk og mentalt. Mange går selv til grunne av å være et vitne til at en nærstående […] Kartet over veien inn i TSB Prosjektet TSB i Norge har kartlagt alle vurderingsteamene i landet.

09.00 og 12.00. Vi beklager ulempene dette medfører. TAKK til alle dere som fant veien til klinikken min AKI Alkupunktur sist torsdag der Ellen Vahr og jeg hadde en hyggelig kveld til fullt hus.

RELATERTE BØKER