Åstedet

Åstedet - Jodi Picoult | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jodi Picoult
DIMENSJON
4,45 MB
FILNAVN
Åstedet.pdf
ISBN
9713829920276

BESKRIVELSE

Tenåringen Jacob Hunt er noe for seg selv. Han er glødende opptatt av forbrytelser og etterforskningsanalyse. Takket være politiradioen han har på rommet dukker han alltid opp der det har skjedd noe kriminelt, og han forteller politiet hva de bør foreta seg. Som regel har han rett. Men Jacob har Aspergers syndrom, en form for autisme og er håpløs på å oppfatte sosiale signaler eller uttrykke seg.En dag blir byen skaket av et bestialsk mord, og for en gangs skyld er det politiet som stiller Jacob spørsmål. Alle kjennetegnene på syndromet hans - ikke å se folk i øynene, rykninger og ukontrollerte bevegelser, uberørthet - kan virke som uttrykk for skyld på lovens håndhevere. Plutselig blir Jacob og familien som bare ønsker å leve mest mulig normalt, utsatt for en voldsom oppmerksomhet. For moren Emma er det en brutal påminnelse om all intoleranse og misforståelse som alltid har rammet familien. For broren Theo er det et bevis på at intet er normalt på grunn av Jacob. Og fremfor alt henger spørsmålet over dem: Er Jacob en morder?

Den andre var mørk i huden, sorte klær og tildekt nedre del av ansikt. — OPS Politiet Oslo (@oslopolitiops) March 11, 2020.

— OPS Politiet Oslo (@oslopolitiops) March 11, 2020. Politiet foretar tekniske undersøkelser på åstedet og går gjennom videoopptak fra området. TV 2 er Norges beste nettsted for nyheter, sport, underholdning, vær, tv-guide og video. Åsted Norge.

RELATERTE BØKER