Hele spekteret. En håndbok for ungdom om følelser

Hele spekteret. En håndbok for ungdom om følelser - Erika Coucheron Krogstad | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Erika Coucheron Krogstad
DIMENSJON
8,96 MB
FILNAVN
Hele spekteret. En håndbok for ungdom om følelser.pdf
ISBN
5675474137088

BESKRIVELSE

"Hele spekteret" er en annerledes ungdomsbok. Den inneholder hele spekteret av de følelsene ungdom er opptatt av og hvor de skriftlig skal skrive inn i boken hva de føler. Derfor blir boken veldig privat. Det viktige er å å få reflektert over og satt ord på følelsene enten de er positive eller negative. I en virkelighet hvor de fleste unge i stor grad forholder seg til mobilen og sosiale medier, blir det ikke alltid tid til å gå i dybden når det gjelder eget følelsesliv. Derfor kan denne boken bli viktig for mange.

Boken har rikelig med sitater av unge som har ADHD om hvordan de har det i hverdagen og er gjennomillustrert med tegninger som forteller sitt om livet med ADHD. Gi en kort innføring i hva som er bakgrunnen for Helt sjef! og at den bygger på lærings- og mestringstjenestenes ideologi og metode, for å gi deltakerne et innblikk i tankene bak tilbudet. Informer også om at unge som har langvarige helseutfordringer, og helsepersonell i samarbeid har hatt innspill til tema og arbeidsform. Regionalt fagnettverk for autisme, ADHD og Tourettes syndrom (R-FAAT) skal, i samarbeid med den øvrige spesialisthelsetjenesten, arbeide for at mennesker med diagnosene autisme, ADHD og Tourettes syndrom får tjenester som er likeverdige og individuelt tilrettelagt og som preges av kontinuitet og kvalitet. Hjelptilhjelp.no er en av Norges mest besøkte nettsider om psykisk helse.

Du kan kontakte oss her.Følg oss på gjerne på Facebook. Tankene påvirkes når en er trist og lei og selvfølelsen påvirkes av hva du sier til deg selv om deg selv. Det er også helt normalt at en ikke alltid kjenner på positive følelser og er glad hele tiden.

RELATERTE BØKER