I tolvte time

I tolvte time - Michael Dobbs | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Michael Dobbs
DIMENSJON
10,8 MB
FILNAVN
I tolvte time.pdf
ISBN
7399522510542

BESKRIVELSE

I noen dramatiske uker i oktober 1962 sto verden på randen av en kjernefysisk krig etter Sovjetunionens utplassering av langtrekkende atomraketter på Cuba. Michael Dobbs har gransket hittil ukjente amerikanske, sovjetiske og cubanske kilder og skrevet en drivende god bok om hva som faktisk skjedde - nærmest time for time.

Vel to timer senere var skissen godkjent og regjeringskrise ... Kjøp I tolvte time fra Bokklubber I noen dramatiske uker i oktober 1962 sto verden på randen av en kjernefysisk krig etter Sovjetunionens utplassering av langtrekkende atomraketter på Cuba. Michael Dobbs har gransket hittil ukjente amerikanske, sovjetiske og cubanske kilder og skrevet en drivende god bok om hva som faktisk skjedde - nærmest time for time. Treskifestivalen redda i «tolvte time» Det blir likevel arrangert Treskifestival i Stryn i år.

Etter at Helse Sør-Øst direktøren sendte sin anbefaling til styret om at det nye OUS bør bygges på Gaustad og Aker, har tillitsvalgte sykepleiere i helgen jobbet intenst med et alternativt forslag. Konsekvensen kan bli at Aker vrakes - og Ullevål reddes. Norsk tittel: I den tolvte timen (oversatt av Ragnar Aschim) Icebound (1995) (omfattende revidering av Prison of Ice) Norsk tittel: Isfengselet (oversatt av Finn B.

RELATERTE BØKER