Makt, ofre og idioter

Makt, ofre og idioter En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
7,84 MB
FILNAVN
Makt, ofre og idioter.pdf
ISBN
6720778851020

BESKRIVELSE

I hundre år har alle voksne mennesker hatt stemmerett i Norge. Å utvide stemmeretten skulle bidra til å spre makt, motvirke avmakt og øke den politiske interessen. Men hvor bra har det egentlig fungert? Hvem er i dag de mektige, hvem er ofrene? Hvorfor er noen fremdeles likegyldige til makt og innflytelse? Er slike spørsmål spesielt interessante å stille i fylket som er vert for landets mektigste næring, Rogaland? I Makt, ofre og idioter samles essays, noveller, dikt og reportasjer fra en rekke Rogalandsforfattere og fribyforfattere bosatt i fylket.Boken inngår i programmet Hele Rogaland Leser og slippes 31. august.

Gjennom arbeidet med lederutvikling i bedrifter og organisasjoner har han hjulpet mer enn fi re tusen sjefer og ledere til å bli bedre i jobben sin. Han vet at verktøyene som beskrives i Omgitt av idioter virker. Omgitt av idioter beskriver på en lettlest og underholdende måte en av verdens mest kjente metoder for å vise ulikheter mellom oss mennesker.

I det internasjonale samfunnet handler makt om hvilke muligheter en stat eller organisasjon har til å få gjennom sine ønsker og behov. Grunnlov for idioter. Grunnloven vår er garantien for at selv idioter kan styre Norge uten at landet vårt blir ødelagt. Idioter er 7 bokstaver langt og inneholder 4 vokaler og 3 konsonanter.

RELATERTE BØKER