Salto 6

Salto 6 - Ane Bjøndal, Marit Aars Eide, Lisbeth Elvebakk | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ane Bjøndal, Marit Aars Eide, Lisbeth Elvebakk
DIMENSJON
3,32 MB
FILNAVN
Salto 6.pdf
ISBN
2698435832848

BESKRIVELSE

Salto Lærerens bok er en praktisk og oversiktlig ressurs som gir trygghet og variasjon i undervisningen. Boka følger elevboka side for side. Lærerens bok inneholder: Konkret veiledning til undervisningen Tydelige mål til hver enkelt side Forslag til vurderingsaktiviteter Differensierte skriveoppgaver Forslag til aktiviteter

Boka følger elevboka side for side. Lærerens bok inneholder: Konkret veiledning til undervisningen Tydelige mål til hver enkelt side Forslag til vurderingsaktiviteter Differensierte skriveoppgaver Forslag til aktiviteter Salto 6 Elevbok har et stort fokus på både skrive- og leseutvikling.

Variasjonen i oppgavetyper tilrettelegger i stor grad for differensiering og tilpasset opplæring. Kjøp Salto 6 fra Tanum Til Salto Elevbok er det laget arbeidsbøker som følger kapitlene i elevboka. Arbeidsboka er en engangsbok, og inneholder repeterende og mer utfordrende oppgaver.

RELATERTE BØKER