Det farlige havet

Det farlige havet - Tor Åge Bringsværd | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tor Åge Bringsværd
DIMENSJON
10,2 MB
FILNAVN
Det farlige havet.pdf
ISBN
9761477036351

BESKRIVELSE

Tal og Nea hører at Shita roper på dem.Brølet hennes er både sint og sårtpå samme tid.Stokken med de to dyrenehar drevet et godt stykke ut fra land."Hvordan skal vi få tak i dem igjen?"sier Nea. "Jeg kan ikke svømme!"Hun er nesten på gråten.Tal rister på hodet."Ikke jeg, heller," sier han.Tal og Nea og Shita har vandret langt hjemmefra - Tigerstammen må jo finne seg sitt eget sted. En dag møter de noe de bare har hørt om, men aldri sett: Havet! Det er stort, vått og skummelt. Men heldigvis møter de også noen som kan hjelpe dem når ting blir virkelig farlig.Bli med inn i Tal og Neas verden. En verden full av spenning og farer - og gode venner! Det farlige havet er den fjerde boka i Tor Åge Bringsværds spennende lettlestserie Ulvegutten. Bøkene er friskt og fargerikt illustrert av Haakon Lie.Min første leseløve er bøker for de aller yngste leserne. For dem som har lært bokstavene og kan lese litt.

Men heldigvis møter de også noen som kan hjelpe dem når ting blir virkelig farlig. Det er stort, vått og skummelt. Men heldigvis møter de også noen som kan hjelpe dem når ting blir virkelig farlig.

Tor Åge Bringsværd; Hanne Dahle (Oppleser) Serie: Ulvegutten Tal 4. Tal, Nea og Shita har vandret langt hjemmefra - Tigerstammen må jo finne seg sitt eget sted.

RELATERTE BØKER