Et streif av lykke

Et streif av lykke - May Lis Ruus | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
May Lis Ruus
DIMENSJON
3,31 MB
FILNAVN
Et streif av lykke.pdf
ISBN
7012580516017

BESKRIVELSE

Lucie blir skremt av et ondt varsel. Hun frykter at noe har tilstøtt dragonen, som er blitt kalt til tjeneste i Kongens by. Samtidig skjer det store forandringer på Manufakturhuset, noe som preger alle barnelemmene. Flere av jentene trenger Lucies hjelp, særlig Marte. Lucie skjønte at de to jentene skjulte noe. Hun pakket teppet godt rundt Marte, som lå og skalv i sengen. Øynene var store og sorte, og blikket var tomt. "Tror du vi kan skjule dette for fru Halland?" spurte Klara. "Ikke si noe," kom det langsomt fra Marte. "Vil ikke miste hodet ... vil ikke dø." Det gikk kaldt nedover ryggen på Lucie. Miste hodet? Mente Marte at hun kunne bli halshugget?

Forklaringen var at øl kostet 15,- og drinker kr. 20,-.

Og det skjer gjerne nettopp ved at man prøver å overbeviser seg selv om at man fortjente «et streif av lykke», som du skriver. Med lokal sponsing av en fisker på kr. 200,- hadde vi fortsatt 150 igjen neste morgen.

RELATERTE BØKER