Illusjonenes bok

Illusjonenes bok - Paul Auster | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Paul Auster
DIMENSJON
10,87 MB
FILNAVN
Illusjonenes bok.pdf
ISBN
1928569047231

BESKRIVELSE

Professor David Zimmer har mistet sin kone og sine to sønner i en flyulykke. Han tilbringer dagene i selskap med TV og whiskyflasker, nær ved å gå i oppløsning i total desperasjon. En kveld kommer han over en film av stumfilmskaperen Hector Mann, som forsvant sporløst en gang i slutten av tjueårene. Alle regner med at han er død og at det ikke finnes flere filmer etter ham.Hector Manns filmer redder Zimmer. Han går i gang med å skrive en bok om Mann. Den blir et foreløpig botemiddel for det uopprettelige tapet av familien. Men så viser det seg at Mann slett ikke er død - og slett ikke har sluttet å lage film.

En kveld kommer han over en film av stumfilmskaperen Hector Mann, som forsvant sporløst en gang i slutten av tjueårene. Illusjonenes bok book. Read 1,135 reviews from the world's largest community for readers.

Med ett er hele hans livsgrunnlag borte. Han tilbringer dagene i selskap med TV og whiskyflasker, på randen av å gå i oppløsning i total desperasjon. Spennende å bli kjent med en ny forfatter.

RELATERTE BØKER