Lily Dahls fortryllelse

Lily Dahls fortryllelse - Siri Hustvedt | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Siri Hustvedt
DIMENSJON
12,71 MB
FILNAVN
Lily Dahls fortryllelse.pdf
ISBN
5187445537344

BESKRIVELSE

19 år gamle Lily jobber på kafe i en småby i Minnesota. Alt hun opplever, har tilknytning til kafeen. Hit kommer to mystiske menn som driver skraphandel og er merket for livet av et grusomt drap, for å spise frokost. Hit kommer også Martin for å se på Lily, noe hun etter hvert føler som svært truende. Og her spres ryktene om et ukjent lik som ligner på Lily. Boken kan leses som en kjærlighetsroman, en psykologisk spenningsroman og som en utviklingsroman.

Lily arbejder i et cafeteria, og serverer hver morgen morgenmad for byens ensomme og forsømte originaler. Lily Dahls fortryllelse Forfatter: Siri Hustvedt Lån som lydbok. Utgitt: Norsk lyd- og blindeskriftbibliotek, 2008 Lengde: 8 t.

Hit kommer to mystiske menn som driver skraphandel og er merket for livet av et grusomt drap, for å spise frokost. Hit kommer også Martin for å se på Lily, noe hun etter hvert føler som svært truende.

RELATERTE BØKER