Spennende matematikk

Spennende matematikk - Jane Kats | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jane Kats
DIMENSJON
7,62 MB
FILNAVN
Spennende matematikk.pdf
ISBN
2882499538077

BESKRIVELSE

«Spennende matematikk» er en serie hefter for barn fra fire til sju år. Hovedmålet i serien «Spennende matematikk» er ikke å lære barna å regne (det kommer de til å lære allikevel), men å få dem interessert i matematikk. Få dem med ut på en spennende tur i logikkens og matematikkens verden. Derfor er oppgavene i denne serien først og fremst morsomme. Grunnlaget for matematikk ikke er evnen til å kunne regne, men evnen til å kunne tenke logisk. Derfor trener vi først og fremst barna opp til logisk tenkeevne.

Heftet gjentar ikke pensum for første klasse, men er ment som et tillegg og en … LES MER utvidelse. «Spennende matematikk» er en serie hefter for barn fra fire til sju år. Hovedmålet i serien «Spennende matematikk» er ikke å lære barna å regne (det kommer de til å lære allikevel), men å få dem interessert i matematikk.

Hovedmålet i serien «Spennende matematikk» er ikke å lære barna å regne (det kommer de til å lære allikevel), men å få dem interessert i matematikk. «Spennende matematikk» er en serie hefter for barn fra fire til åtte år. Dette er det tredje heftet i serien «Spennende matematikk».

RELATERTE BØKER