Djevelens venteliste

Djevelens venteliste - Audun Orstad | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Audun Orstad
DIMENSJON
9,30 MB
FILNAVN
Djevelens venteliste.pdf
ISBN
2269106021168

BESKRIVELSE

Oslo 1938. Walter er endelig ferdig med skolen og ser fram til en lang, deilig sommerferie. I stedet blir han lurt med til Tyskland, hvor han ufrivillig blir innrullert i Hitlers elitestyrke. "Djevelens Venteliste" beskriver Walters opplæring i SS og hans opplevelser som soldat de første krigsårene, til han deserterer og flykter fra den europeiske slagmarken - bare for å havne midt oppe i en annen brutal krig. Først mange år senere, i en dampende asiatisk jungel, tar hans dramatiske reise slutt. Skjønt slutt? Hevnen gjenstår ... Dette er bra saker - et utmerket språk, samt nøyaktighet hva angår historisk bakgrunnsinformasjon. "Djevelens venteliste" er en omfangsrik fortelling, men den er definitivt uten dødpunkter. - Sigmund Sørum Språkkonsulent Om forfatteren: Forfatteren er født i Oslo i 1949. Han har bl.a. arbeidet som sveiser, plate-arbeider, scenearbeider, teatersmed, administrator, konsulent, lærer, og "fusket" litt i journalistfaget.

Som vederlag får djevelen overta personens kropp og sjel etter et visst antall år. Det er som oftest snakk om å motta penger, svarteboka eller å erverve kunnskaper om ulike saksforhold og alle slags kuriøse materier (f.eks.

Den som vil forstå det politiske spill må være villig til å sette seg i motstanderens sted. Den evnen har våre politikere mistet.

RELATERTE BØKER