Folk

Folk - Marit Dalen, Thomas Hylland Eriksen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Marit Dalen, Thomas Hylland Eriksen
DIMENSJON
12,12 MB
FILNAVN
Folk.pdf
ISBN
5476785626011

BESKRIVELSE

Dette er en lærebok i faget sosiologi og sosialantropologi for vg2 og vg3. Boka er delt inn etter temaene tilhørighet, kultur, arbeid, utvikling og makt. Med sammendrag og oppgaver.

Menneske, en primat; Folk (TV), en programserie på NRK Folkeslag, en gruppe mennesker med samme kulturelle og etniske bakgrunn; Folkemusikk, musikk av og for folket; Folkrock, en musikalsk sjanger som blander rytmer og instrumentbruk fra moderne rock og pop med eldre, tradisjonelle viser, folketoner og ballader Folk koser seg i sola, bemerker Skjerping, og legger til at så lenge det ikke er portforbud må folk få bevege seg ute. - Men det virker ikke som om folk tenker på det mer, når man ser hvordan ... Folk i pokrewne gatunki.

See more. Ved å laste opp din hilsen til oss bekrefter du at du har samtykke fra alle involverte. Vi lagrer bildet og dataene midlertidig for å kunne vise din hilsen, de vil slettes senest 30 dager etter publisering.Vi benytter ikke opplastet data og bilde til andre formål enn å vise din hilsen i Vestnytt. Folk har flere betydninger: .

RELATERTE BØKER