Jørgen + Anne er sant

Jørgen + Anne er sant - Vigdis Hjorth | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Vigdis Hjorth
DIMENSJON
7,34 MB
FILNAVN
Jørgen + Anne er sant.pdf
ISBN
8611615925924

BESKRIVELSE

Tidenes kjæresteroman! Noen voksne tror man ikke blir forelsket før man er tretten år. Men det blir man. Da Anne gikk i fjerde, var hun så forelsket i Jørgen at hun nesten ødela gjerdet i Banditthagen og sov bak en stein hele natten da de ikke var kjærester mer. Men Ellen med den lange hestehalen ville også bli kjæreste med Jørgen. Da skrev Anne et falskt kjærlighetsbrev.Den mest forelska boken du kan tenke deg.

Da Anne gikk i fjerde, var hun så forelsket i Jørgen at hun nesten ødela gjerdet i Banditthagen og sov bak en stein hele natten da de ikke var kjærester mer. Jørgen + Anne = sant 2011: Årets beste filmer. Publisert 20.12.11, kl 12.00.

Hun går i femteklasse, og blir hodestups forelsket i den nye gutten i klassen, Jørgen Ruge. Jørgen + Anne = sant. 6,5 k liker dette.

RELATERTE BØKER