Tusen og enda en natt

Tusen og enda en natt - Nils Petter Nordskar | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Nils Petter Nordskar
DIMENSJON
9,83 MB
FILNAVN
Tusen og enda en natt.pdf
ISBN
9599983466183

BESKRIVELSE

Nils Petter Nordskar er en av reklamebransjens aller største profiler og sammenlignes ofte med navn som Kjetil Try og Ingebrigt Steen Jensen. Nordskar er en inspirerende tekstforfatter, journalist og seriegründer som i sin første bok fokuserer på hva som kreves for å lykkes med ideer. Rådene og eksemplene som boken er fylt med, spenner fra tips til gode forretningsideer og kreativitet i privatlivet til humørfylte ideer som kan påvirke både ledere og ansatte til å skape mer innovative og morsommere arbeidsplasser.

null null 1354434 Tusen og en natt bind 1 - 4 Tusen og en natt er et skattkammer av historier fulle av erotikk og dramatikk, spennende skjebner, barske prinser og vakre kvinner. Den skjønne Sjeherasads fortellinger under Bagdads måne står i sterk kontrast til dagens dystre virkelighet i Irak.

149,-Nils Petter Nordskar er en inspirerende tekstforfatter, journalist og seriegründer som i sin første bok fokuserer på hva som kreves for å lykkes med ideer. Boken er både til inspirasjon og til nytte, men først og fremst handler den om hva du må gjøre for å komme opp på ditt øverste kreative nivå. Nils Petter Nordskar er en av reklamebransjens aller største profiler og sammenlignes ofte med navn som Kjetil Try og Ingebrigt Steen Jensen.

RELATERTE BØKER