Faktor 10

Faktor 10 - Espen Hjardar, Jan-Erik Pedersen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Espen Hjardar, Jan-Erik Pedersen
DIMENSJON
9,11 MB
FILNAVN
Faktor 10.pdf
ISBN
5122054996734

BESKRIVELSE

Lærerens bok inneholder faksimile av alle oppslagene i grunnboka og inneholder metodiske tips, åpne oppgaver og henvisninger til oppgaveboka. Metodedelen er utvidet i den reviderte utgaven.Denne utgaven erstatter 9788202253011.

Den tydelige strukturen og differensieringen er beholdt. Faktor 10 Lærerens bok Her finner du alle sideoppslagene fra elevens grunnbok. I margene rundt oppslagene finner du kommentarer til innholdet og tips til undervisningen. 10-FAKTOR er medarbeiderundersøkelsen som KS sørget for å utvikle, og som ble tatt i bruk i 2015.

Undersøkelsen er kvalitetssikret slik den foreligger, og ved å legge til eller ta vekk indikatorer eller faktorer påvirkes hele undersøkelsen og måten den kan tolkes på, ikke minst over tid. Innlogging for administratorer / rapportbruker E-post: Passord: Faktor atiinknket Mauntgedm omstr. 10.

RELATERTE BØKER