Jesu barndom

Jesu barndom - J.M. Coetzee | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
J.M. Coetzee
DIMENSJON
4,7 MB
FILNAVN
Jesu barndom.pdf
ISBN
5123430187229

BESKRIVELSE

En mann og en gutt har krysset havet og kommer til et nytt land. Her blir de tildelt et navn, alder og losji mens de lærer seg spansk. Som Simón og David navigerer de seg fram til relokaliseringssenteret i sentrum av Novilla, hvor byråkratene behandler dem høflig, om enn ikke nødvendigvis hjelpsomt.Simón finner seg en jobb ved kornmottaket på havnen. Arbeidet er uvant og slitsomt, men snart blir han kjent med de andre havnearbeiderne. I pausene har de filosofiske samtaler om arbeidets verdighet og ser ut til å trives.Nå må han gjøre det han kan for å finne guttens mor. Han har i likhet med alle andre som kommer til dette nye landet, fått hukommelsen hvisket ut.

De fleste kristne anser han som inkarnasjonen av Sønnen, og den ventede Messias slik det var spådd i Det gamle testamente.. Nærmest alle moderne oldtidsforskere er enige i at Jesus var en reell ... Jesus regnes som utgangspunktet for kristendommen og er kristendommens sentrale skikkelse.

De viktigste kildene til Jesu liv er evangeliene, fortellingene om Jesus i Bibelen. Vi vet ikke hvem som har forfattet dem, men de bygger på historier og sitater som var overlevert muntlig. Historien før Jesu fødsel i Matteus kap.

RELATERTE BØKER