101 smarte spørsmål du stiller når du søker jobb

101 smarte spørsmål du stiller når du søker jobb - Ron Fry | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ron Fry
DIMENSJON
7,18 MB
FILNAVN
101 smarte spørsmål du stiller når du søker jobb.pdf
ISBN
5263607677615

BESKRIVELSE

Dette er boken for alle jobbkandidater som tror at “Har du noen spørsmål?” betyr at intervjuet er over. Dette spørsmålet markerer tvert imot begynnelsen på den siste og kanskje viktigste fasen av intervjuet – en fase som er så viktig at om du ikke forbereder deg ordentlig til den, kan den gjøre alt arbeidet du har nedlagt så langt bortkastet – blant annet det å sørge for gode svar på vanskelige spørsmål! Det er her du skal begynne å stråle – vise frem dybden og bredden i undersøkelsene dine, la intervjueren forstå hvor perfekt bakgrunnen din passer til jobbeskrivelsen, og faktisk be om jobben! Denne boken dekker alt:• hva du skal spørre om• når du skal spørre om det• hva slags svar du kan regne med å få.101 smarte spørsmål på jobbintervjuet gir alle – fra første gangs jobbsøkende til erfarne proffer – praktisk informasjon og råd de trenger for å lykkes på intervjuet og lande drømmejobben.

Det er dog viktig å ikke stille spørsmål bare for å gjøre det ... Vis at du er interessert - nikk ivrig med når intervjueren forteller om selskapet og kom gjerne med oppfølgingsspørsmål eller bemerkninger som viser at du har lest deg opp på selskapet på forhånd.

Köp boken 101 smarte spørsmål du stiller når du søker jobb av Ron Fry (ISBN 9788271462505) hos Adlibris. Fraktfritt över 169 kr Alltid bra priser och snabb leverans.

RELATERTE BØKER