Hvem, hva og hvordan i Bibelen

Hvem, hva og hvordan i Bibelen - Jarle Waldemar | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jarle Waldemar
DIMENSJON
5,4 MB
FILNAVN
Hvem, hva og hvordan i Bibelen.pdf
ISBN
9333214937457

BESKRIVELSE

Barn har mange spørsmål om Gud og den kristne tro. I «Hvem, hva og hvordan i Bibelen» bruker Jarle Waldemar spørsmål og svar for å hjelpe barn til å bli bedre kjent med den kristne tro. Denne boken inneholder også 200 bibelquiz-spørsmål som barna kan kose seg med. Passer for barn fra 6-11 år.

Disse skriftene er Guds ord til oss mennesker. Her forteller han oss hvorfor alt har blitt til og hva som er hans plan for det han har skapt.

67 i Roma) var en av oldkirkens apostler, og forfatter av flere brev som er inkludert i Det nye testamente.Han regnes for å ha vært en av de første kristne misjonærer og en av de første teologer.Hans teologi la grunnlaget for den moderne kristendom.Den viktigste kilde til kunnskap om ham er hans egne brev, dernest Apostlenes ... Alt er forutsagt i Bibelen. Både i den kristne og sekulære verden (definitivt på internett) er det mye diskusjon om en ny verdensorden eller «New World Order».

RELATERTE BØKER