Når en snakker om trollene

Når en snakker om trollene - Liv Sundli | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Liv Sundli
DIMENSJON
10,24 MB
FILNAVN
Når en snakker om trollene.pdf
ISBN
1979568108142

BESKRIVELSE

Hennie har vikariat på universitetet, etter en bilulykke året før som gjorde det nødvendig å finne et roligere arbeidsmiljø. Hun finner seg til rette, trives med arbeidet og kollegene, og gleder seg til å ta fatt på sitt yndlingstema i undervisningen. Da får hun den første sjikanerende mailen. Følelsen av skam, avmakt og raseri gjør dagene annerledes enn planlagt. Fjellet har alltid vært et pustehull når livet kjennes kvelende. Men også hit kommer frykten. Uhyggen stiger da Hennie kommer på jobb igjen og finner nye e-brev, denne gangen enda mer truende, og med hint om et kjennskap til hennes og Richards rutiner, som gjør at det må settes i gang etterforskning. Richards reisestipend og hennes egen problematiske arbeidssituasjon sender dem til Oxford i to måneder. Her virvles de inn i arbeids- og selskapsliv som står i sterk kontrast til problemene hjemme, inntil de igjen får bevis for at de er iakttatt. Noen har snust dem i sporene, og Hennies situasjon blir farlig.

www.piosenteret.no; Mental Helses hjelpetelefon: 116 123. Denne hjelpetelefonen er et døgnåpent tilbud, og du kan få noen å snakke med når livet er vanskelig. - Det gjør vondt når vi snakker om det.

Denne hjelpetelefonen er et døgnåpent tilbud, og du kan få noen å snakke med når livet er vanskelig. - Det gjør vondt når vi snakker om det. Liverpool-sjef Jürgen Klopp skal jakte Timo Werner (24).

RELATERTE BØKER