Tango i tabernaklet

Tango i tabernaklet - Karin Brunk Holmqvist | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Karin Brunk Holmqvist
DIMENSJON
5,89 MB
FILNAVN
Tango i tabernaklet.pdf
ISBN
6908627830330

BESKRIVELSE

Den tidligere sverdslukerassistenten Kerttu har lagt tivolilivet bak seg og flyttet til fredelige Brösarp i Österlen. For ikke å bli rastløs bestemmer hun seg for å pusse opp uthuset og begynne med tangokurs. Uthuset får flotte rosa vinduer, og piano skaffer hun seg ved et skikkelig røverkjøp. Tangokurset blir umiddelbart en suksess og Kerttu får en brokete skare med faste gjester. Men hun er ennå ikke helt fornøyd. Kanskje skulle hun bli kirketjener? Hun vet at den nåværende kirketjeneren begynner å dra på årene, og Kerttu øyner muligheter. Alt hadde vært fryd og gammen hadde det ikke vært for menighetsrådets snokende formann og den forsvunne kollekten. De tror vel ikke det er Kerttu som har tatt pengene?

Kjøp boken Tango i tabernaklet av Karin Brunk Holmqvist (ISBN 9788241918803) hos Adlibris.com. Fri frakt fra {0} kr.

For ikke å bli ... Kjøp Tango i tabernaklet fra Bokklubber Den tidligere sverdslukerassistenten Kerttu har lagt tivolilivet bak seg og flyttet til fredelige Brösarp i Österlen. For ikke å bli rastløs bestemmer hun seg for å pusse opp uthuset og begynne med tangokurs. Tango i tabernaklet; Medansvarlig: Lia, Anlaug; Språk: Språk: Norsk (Bokmål) Hylleplassering: Romaner Hol; Emne: Tango; Bygdesamfunn; Sverige; År: 2019; Noter: I denne underholdningsromanen fra Karin Brunk Holmqvist møter vi Kerttu, en tidligere sverdslukerassistent.

RELATERTE BØKER