Vitsen og dens forhold til det ubevisste

Vitsen og dens forhold til det ubevisste - Sigmund Freud | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sigmund Freud
DIMENSJON
4,52 MB
FILNAVN
Vitsen og dens forhold til det ubevisste.pdf
ISBN
8160691747668

BESKRIVELSE

Under arbeidet med "Drømmetydning" (1900) ble Freud slått av hvor mange vitser som dukket opp i forbindelse med drømmene han analyserte. I dette verket arbeider han videre med en hypotese om at "vitseteknikken" følger de samme psykiske strukturene som drømmearbeidet. Artikkelen "Humoren" (1927) trykkes som et appendiks til den norske oversettelsen av "Vitsen". Her utdypes forskjellen mellom vits og humor. Med bibliografi.

Fri frakt fra {0} kr. Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris «En utrettelig gledessøker» - Om gymnasiaster, poeter og vitenskapsmenn i Freuds Vitsen og dens forhold til det ubevisste.

Han er grunnleggeren av den psykodynamiske teorien og psykoanalysen, som er betegnelser som blir benyttet for å referere til både en modell for studier av menneskesinnet ... Pris: 215,-. heftet, 2007.

RELATERTE BØKER