Akantus

Akantus - Eldbjørg Dahl, Randi O. Johansen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Eldbjørg Dahl, Randi O. Johansen
DIMENSJON
4,30 MB
FILNAVN
Akantus.pdf
ISBN
6950237547847

BESKRIVELSE

Den rikhaldige ressurspermen til Akantus er no revidert og inneheld mykje nytt stoff, både teoretisk og praktisk. Vurderingskapitlet er oppdatert etter kunnskap om grunnleggjande ferdigheiter og læringsstilar og etter nye kriterium. Her er det elles meir om teknikkar, fleire kopieringsoriginalar, mange nye kunsttransparentar og eit kapittel med råd om årsplanlegging. råd om korleis ein kan bruke elevboka årsplanar vurdering og læringsstrategiar kompetansemål og utdjupande stoff til kvart kapittel tverrfaglege opplegg teknologi og design kommentarar til utvalde illustrasjonar 20 kunsttransparentar med kommentarar, dei fleste nye frå førre utgåva teknikkar, materiale og reiskapar kopieringsoriginalar

SIA3VERKS videokurs er basert på ca. 4 timers HD opptak av Solveig og Cristo Andresen-Ots.

desember 2010 akantus, barokk, Møbler, Reparasjon akantus, dølaskurd, framskap, gudbrandsdalsakantus, hjerleid, lærling, lærling treskjærerfaget, treskjæring Treskjererverkstedet Her fant vi noen bilder av et framskap som noen begynte på en gang på 40-tallet, men som aldri ble fullført før lærlingene her skar ornamentikk og malte skapet for et par år siden. Rosemaling oppstod for alvor rundt 1740 som en videreutvikling av frihåndsdekoren i byene på 1600-og tidlig på 1700-tallet.Da hadde blant annet den gamle, varmekjære kulturplanten akantus, særlig mykakantus (Acanthus mollis) og Acanthus spinosus, med sine kraftige blomsterranker og flikete bladverk gitt inspirasjon til blomsterdekor og treskjæringsmønstre i kirkene og arkitekturen i Europa. Akantus. 457 liker dette.

RELATERTE BØKER