Forskning om idrett, samfunn og frivillig organisering

Forskning om idrett, samfunn og frivillig organisering Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
8,95 MB
FILNAVN
Forskning om idrett, samfunn og frivillig organisering.pdf
ISBN
4543333491475

BESKRIVELSE

Norges forskningsråds program "Idrett, samfunn og frivillig organisering" er et samfunnsvitenskapelig forskningsprogram som startet i 1998 og som avsluttes i 2007. Programmet har vært finansiert av Kultur- og kirkedepartementet via overskuddet fra Norsk Tipping AS. Målet for programmet har vært å bygge opp kompetanse og frambringe ny kunnskap om viktige trekk i samfunnsutviklingen som belyser forholdet mellom idrett, samfunn og frivillig organisering.

Frivillig sektor fyller viktige rol... Leder for Senter for forskning på sivilsamfunn og frivillig sektor, Bernard Enjolras, har sammen med Ørnulf Seippel og Ragnhild Holmen Waldahl redigert boken «Norsk idrett». Boken er en videreføring av den første utgaven, som ble utgitt i 2005. Hjelp med øvelseskjøring, lekser, organisering av kultur og idrett, eller trøst for mennesker i en vanskelig situasjon er bare noen av oppgavene du finner på nettsiden Frivillig.no.

Video; Demokratisk idrett? I boken "Idrettsdemokratiet - makt og styring i idretten" skriver forfatterne ... fra en tradisjonell hierarkisk organisering mot en nettverksorientert organisering er en trend som kan identifiseres i samfunnet generelt, ikke bare i idretten. IDRETT, SAMFUNN OG FRIVILLIG ORGANISERING .

RELATERTE BØKER