Det store spillet

Det store spillet - Bår Stenvik | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bår Stenvik
DIMENSJON
11,58 MB
FILNAVN
Det store spillet.pdf
ISBN
8429356003630

BESKRIVELSE

Tidligere var det sci-fi-forfattere og filosofer som bekymret seg for kunstig intelligens. I dag kommer varskoropene fra teknologer som Elon Musk. Datamaskinene har for så vidt allerede tatt over verden i form av tusen små hjelpere som styrer bilen din, forteller deg hvor du skal spise, hva du skal kjøpe og hvilken musikk du kommer til å like. Dette er vi allerede vant med, og vi tenker knapt på det som «kunstig intelligens». Men hvordan formes livene våre egentlig av algoritmene? Og hva ligger rett rundt hjørnet?

matrix-follow ... Det store spillet er historien om eiendomsutvikling i Norge gjennom de siste 200 årene, med særlig vekt på næringseiendom. Her får du et unikt innblikk i en lukket bransje og kommer tett på menneskene som har hatt eiendom som grunnsteinen i sitt liv. Kjøp 'Det store spillet, hvordan overleve i algoritmenes tidsalder - en håndbok for mennesker og samfunn' av Bår Stenvik fra Norges raskeste nettbokhandel.

På attenhundretallet var det navnet på kampen mellom det russiske og det britiske imperiet om kontrollen over området mellom Kaukasus og India. I dag handler det store spillet i første rekke om Sentralasia. Det store spillet.

RELATERTE BØKER