Stupetårnet

Stupetårnet - Arne Hjeltnes | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Arne Hjeltnes
DIMENSJON
3,57 MB
FILNAVN
Stupetårnet.pdf
ISBN
2353768862345

BESKRIVELSE

Gymlærar Norman Koggen har samla inn pengar til eit nytt stupebrett på Bystranda. Men så går noko forferdeleg gale i Den Vesle Byen ved sjøen. Ordføraren kuppar stupebrettet. Politisk maktkamp, inkompetanse og prestisje sender byen ut i ein millionskandale. Det som skulle vera til glede for innbyggarane, vert eit mareritt av nasjonale dimensjonar. Korleis kunne de gå så gale? Midt i dramaet står ein eigenrådig ordførar, ein pensjonert gymlærar og ein irsk pubmusikar.

Arkitektene uttalte selv at deres målsetting var å tilpasse bygningene til det kuperte terrenget «så den landskapelige skjønnhet understrekes, og arealet ikke overmøbleres». Heller ville stupetårnet plassert ute på en brygge i fjorden bli en mangfoldig opplevelse. Et sted å vandre ut en høstdag.

Underveis har så mange summer versert, men nå er byggekostnaden gjort opp til 25,8 millioner kroner. Det er faktisk 200.000 kroner under den godkjente rammen. Kuldeproblemer for stupetårnet.

RELATERTE BØKER