Faglig lesing i skole og barnehage

Faglig lesing i skole og barnehage Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
10,64 MB
FILNAVN
Faglig lesing i skole og barnehage.pdf
ISBN
1754794727601

BESKRIVELSE

Artiklene i denne boken handler om lesing av fagtekster i skole og barnehage. Temaene som blir diskutert er relatert til mål og prinsipper i Kunnskapsløftet, og omfatter blant annet PISA-resultater, læremiddelproblematikk, lesing som dialogisk prosess, lesing av fagtekster i klasserommet og tilpasset opplæring. Med litteraturlister.

Temaene som blir diskutert er relatert til mål og prinsipper i Kunnskapsløftet, og omfatter blant annet PISA-resultater, læremiddelproblematikk, lesing som dialogisk prosess, lesing av fagtekster i klasserommet og tilpasset opplæring. Pris: 245,-. heftet, 2010.

Dette forutsetter bevisste voksne med gode kunnskaper om barns språkutvikling og språkbruk. Artikkel om lesing av fagtekst. Den er hentet fra Lesesenterets hefte "Fagbok i bruk i alle fag i videregående skole" og viser hvordan veien fra fagtekst til individuell leseforståelse og læring både er sammensatt og kompleks. Faglig lesing i skole og barnehage Av Dagrun red.

RELATERTE BØKER