Fra plan til praksis I

Fra plan til praksis I - Kari Pape | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kari Pape
DIMENSJON
4,17 MB
FILNAVN
Fra plan til praksis I.pdf
ISBN
1121742652745

BESKRIVELSE

Rammeplan for barnehagens innhold og oppgaver sier at barnehagens innhold skal bygge på et helhetlig læringsbegrep hvor omsorg, lek og læring er sentrale deler. Hva innebærer det i praksis å arbeide i tråd med et helhetlig læringsbegrep? I bokas første del settes begrepet læring inn i et helhetsperspektiv og det gis forslag til hvordan barnehagene kan imøtekomme kravene fra rammeplanen uten å miste av syne "hensynet til barnets beste". I bokas andre del fokuseres det på kavene som rammeplanen stiller til de voksne. Gjennom hele boka blir det teoretiske stoffet belyst med eksempler og praksisfortellinger.

Sted: Statens Hus Trondheim, auditoriet 27. november kl 9:30 - kl 16:00 Påmeldingsfrist: 19.11.2019.

Rammeplanen for barnehagens innhold og oppgaver sier at barnehagen er en pedagogisk virksomhet som skal planlegges, dokumenteres og vurderes. Denne boken handler om hvordan barnehagen kan arbeide med ... Fra plan til praksis II Kari Pape (Heftet) Tips en venn 355 kr Antall .

RELATERTE BØKER