Rød partisan

Rød partisan - Nikoláj I. Obrynba | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Nikoláj I. Obrynba
DIMENSJON
3,98 MB
FILNAVN
Rød partisan.pdf
ISBN
7218551452270

BESKRIVELSE

Russeren Nikolai I Obryn.ba ble som kunstner og propagandist først fritatt for militærtjeneste i Den røde hær. Men som den patriot han var, vervet han seg til fronttjeneste når tyskerne angrep Sovjetunionen. Han ble tatt til fange, men klart å rømme. På flukt i det tyskokkuperte Hviterussland kom han i kontakt med partisanene og tok del i deres kamp mot tyskerne. Partisanene viste ingen nåde, verken for tyske soldater eller overløpere. Heller ikke egen sivilbefolkning ble spart; hus og matforråd ble ødelagt som en del av den brente jords taktikk.

innbundet, 2009. Sendes innen 2-5 virkedager.

Obryn'ba ble som kunstner og propagandist først fritatt for militærtjeneste i Den røde hær. Men som den patriot han var, vervet han seg til fronttjeneste når tyskerne angriper Sovjetunionen. En partisan er en geriljasoldat.

RELATERTE BØKER