Verdens verste fotballag

Verdens verste fotballag - Marius Horn Molaug | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Marius Horn Molaug
DIMENSJON
12,55 MB
FILNAVN
Verdens verste fotballag.pdf
ISBN
7032201960354

BESKRIVELSE

Ellevill sportsånd fra Kent og Ruben -- her i billigbok. En ny, ellevill bok i den populære Verdens verste-serien med Kent og Ruben i hovedrollene. Denne gangen er det den årlige skoleturneringen i fotball som står for døren. Skal vi tippe om Rektor har et visst konkurranseinstinkt? Eller om han synes jenter har noe å gjøre på en fotballbane? Eller om han er biiiittelitt forelsket i rektoren på motstanderlagets skole? ELLER - om Ruben og Kent legger en plan som på ingen måte går helt som de har tenkt seg?

pris 129,00. Kjøp Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.

Denne gangen er det den årlige skoleturneringen i fotball som står for døren. Verdens verste fotballag (Verdens verste) lydbok. 149,-En ny, ellevill bok i den populære «Verdens verste»-serien med Kent og Ruben i hovedrollene.

RELATERTE BØKER