Bølgebryteren

Bølgebryteren - Stein Aabø | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Stein Aabø
DIMENSJON
4,38 MB
FILNAVN
Bølgebryteren.pdf
ISBN
1561426454286

BESKRIVELSE

Bølgebryteren. Seniorpolitikk gjennom 50 år. I 2019 fyller Senter for seniorpolitikk (SSP) 50 år. I Bølgebryteren presenterer tidligere journalist og kommentator, Stein Aabø, hele historien. Fra det første møtet 19. mars 1969 til dagens status som en spydspiss innen seniorpolitikk. Det har vært 50 år med ulike utfordringer. På 60- og 70-tallet var mange framtidige pensjonister dårlig forberedt på pensjonsalderen. SSPs forgjenger «Fellesutvalget» anså derfor opplysningsarbeid som sin viktigste oppgave. Hvert år ble det holdt kurs og foredrag for flere tusen deltakere over hele landet. Utover på 90-tallet ble eldre arbeidstakere i økende grad oppfattet som en uutnyttet ressurs. Det gjaldt å få seniorer til å stå lengst mulig i arbeid. SSP og daglig leder Åsmund Lunde hadde en svært sentral rolle i arbeidet for å nå dette målet. Nettverksbygging og forskningsarbeid ble viktige redskaper. Begynnelsen av 2000-tallet skulle bli en gullalder for seniorpolitikken. Da igangsatte SSP krafttaket (2001-2005), en storsatsing for å høyne oppmerksomheten om seniorpolitikk. Målet var å gjøre det attraktivt for både arbeidstakere og arbeidsgivere å forlenge yrkeskarrieren. Etter 50 år fortsetter Senter for seniorpolitikk det utrettelige arbeidet med å løfte fram eldre ansatte som en nødvendig ressurs.

Forutsetninger for avregning. Kjøp 'Bølgebryteren, seniorpolitikk gjennom 50 år' av Stein Aabø fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet | 9788253040233 Havna er åpen for båter, kameraovervåking er montert og bølgebryteren omsider ferdigstilt.

Den tung storm i 1864 ødela bølgebryteren og den ble aldri bygget opp igjen. Betongbrygger fra Småbåthavner er produsert og levert i et stort antall både til havneutbygging og innen oppdrettsnæringen. Lang levetid, minimale vedlikeholdskostnader og vesentlige brukerfordeler gjør våre betongbrygger til et gunstig og økonomisk valg. 18.April 2018 Bølgebryteren - seniorpolitikk gjennom 50 år Senter for seniorpolitikk inviterer til bokbad Boken «Bølgebryteren - seniorpolitikk gjennom 50 år» av Stein Aabø gis ut på Pax Forlag i april. Holmestrand Småbåthavn DA, Holmestrand.

RELATERTE BØKER