GLSM

GLSM En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
10,45 MB
FILNAVN
GLSM.pdf
ISBN
7455490540001

BESKRIVELSE

Denne boka er skriven for det nye faget GLSM i allmennlærarutdanninga. Det tverrfaglege perspektivet står sentralt, mellom anna blir samanhengen og forskjellen på lesing og matematisk kompetanse diskutert. Andre tema som blir belyste, er lærebøker i begynnaropplæringa, IKT-baserte læremiddel i norsk og matematikk og begynnaropplæring for elevar som ikkje har norsk som morsmål.

Denne artikkel Regelverkstolkninger for barnehage, skole og opplæring. 2.1 Hvilke krav stilles.

Fri frakt. Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris GLSM angår også barnehagen! Grunnleggende lese-, skrive- og matematikkopplæring (GLSM) kom inn i lærerutdanningen samtidig med at den nye læreplanen, Kunnskapsløftet, ble innført.

RELATERTE BØKER