Kreativ undervisning

Kreativ undervisning - Leif-Runar Forsth, Bodil Nordvik | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Leif-Runar Forsth, Bodil Nordvik
DIMENSJON
7,15 MB
FILNAVN
Kreativ undervisning.pdf
ISBN
5671034185581

BESKRIVELSE

Kreativ undervisningFormålet med boka «Kreativ undervisning» er å gjøre lærere i stand til å øke sin egen og elevenes kreativitet. Med kreativ undervisning menes undervisning som utvikler elevenes kreativitet. Boka er aktuell for undervisning av alle aldersgrupper. Den er basert på forfatternes erfaringer fra å ha undervist kreativitet i mer enn tolv år. Kreativitet er en egenskap alle mennesker har og som kan brukes til nytte og glede både for en selv og andre. Kreativiteten kan utvikles, den kan både økes og minskes. Boka forklarer hva kreativitet er. Den viser at kreativitet kan forståes på mange måter, som resultat, prosess eller opplevelse. Den vektlegger at den indre opplevelse er viktigst for å stimulere kreativiteten. «Kreativ undervisning» gjennomgår de viktigste prinsippene i kreativitet: Utsett vurdering - Finn det positive - Utsett valg - Bruk mer av hjernen - Del opp og sett sammen. Boka gjennomgår de viktigste kreative metoder og teknikker og viser hvordan disse kan brukes i praksis. Boka er blant annet brukt i et tre-årig prosjekt for å øke kreativiteten til alle lærere og elever ved en barneskole. Elevene ble langt mer kreative i alle fag, også matematikk og norsk. Dette hadde også andre virkninger. Lærere har fortalt om følgende resultater for elevene: Elevene viser mer interesse for å løse problemet på en kreativ måte og føler mer ansvar for det de gjør. Elevene er tryggere til å prøve ut egne løsninger. Elevene får et forsterket positivt sjølbilde. Elevene virker ikke lei av skole. Arbeidet går engasjert. Sier ikke ting er kjedelige. Elevenes arbeid blir mer lystbetont.Lærere har fortalt om følgende resultater for dem selv: En ny giv i arbeidet. Mer gøy å arbeide i skolen. Spennende kreative ting blir mer "lovlige". Det er moro/utfordrende å planlegge undervisningsopplegg. Mer interessant å være lærer enn før.

Hei! Jeg heter Anne Marte og jobber på en barneskole i Oslo. Jeg elsker å lage undervisningsmateriell og finne morsomme måter å lære bort på. 90,00 NOK - Lesekurs med vekt på lesestrategier, sammensatt tekst og grammatikk.

Följ oss gärna på Facebook och Instagram! Vad och vilka är Kreativ Undervisning? Vi är Carolina och Nadia. Två lärare och läromedelsförfattare som intresserat sig för att ge lärare förutsättningar för en stressfri vardag där utrymme ges för kreativitet. Kreativ Undervisning / Last opp Last opp eget innhold til kreativundervisning.no ved å fylle ut skjemaet under.

RELATERTE BØKER