Quest 6; teacher's guide

Quest 6; teacher's guide - Anne Helene Røise Bade, Maria Dreyer Pettersen, Kumi Tømmerbakke | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anne Helene Røise Bade, Maria Dreyer Pettersen, Kumi Tømmerbakke
DIMENSJON
7,19 MB
FILNAVN
Quest 6; teacher's guide.pdf
ISBN
4970254835827

BESKRIVELSE

Lærerveiledningen (Teacher's Guide) er en metodisk veiledning som tar for seg hvert oppslag i elevboka. Her får du som lærer tips om aktuelt materiell, forarbeid, arbeid med den aktuelle siden, etterarbeid, leker og andre aktiviteter. Lærerveiledningen er ment å være en idébank å velge fra.Til hvert kapittel er kapitlets kompetansemål beskrevet, og det er laget ekstra kopiark med varierte oppgaver i ulike vanskelighetsgrader, kapitteltester og skjemaer til egenvurdering. Videre finnes forslag til årsplan.

Fri frakt. Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Quest 1 Teacher's Guide Lærerveiledningen er en metodisk veiledning som tar for seg hvert oppslag i My Own Book.

En skolelisens gjelder for alle elever og lærere ved en skole. Nå er lyden tilgjengelig både på skolen og hjemme.

RELATERTE BØKER