Quest 7

Quest 7 - Anne Helene Røise Bade, Maria Dreyer Pettersen, Kumi Tømmerbakke | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anne Helene Røise Bade, Maria Dreyer Pettersen, Kumi Tømmerbakke
DIMENSJON
10,14 MB
FILNAVN
Quest 7.pdf
ISBN
1065813347304

BESKRIVELSE

Lærerveiledningen (Teacher's Guide) er en metodisk veiledning som tar for seg hvert oppslag i elevboka. Her får du som lærer tips om aktuelt materiell, forarbeid, arbeid med den aktuelle siden, etterarbeid, leker og andre aktiviteter. Lærerveiledningen er ment å være en idébank å velge fra. Til hvert kapittel er kapitlets kompetansemål beskrevet, og det er laget ekstra kopiark med varierte oppgaver i ulike vanskelighetsgrader, kapitteltester og skjemaer til egenvurdering. Videre finnes forslag til årsplan.

Nå er lyden tilgjengelig både på skolen og hjemme. Elevene kan også gå inn på Quest Listen via elevnettstedene, dersom de er innlogget med Feide.

Elevene får gode modeller og oppskrifter på skriftlige og muntlige tekster for å utvikle språkkompetansen sin. Quest7, Inc. is a manufacturer and distributor committed to the corrugated box industry.

RELATERTE BØKER