Den lille boka om livet

Den lille boka om livet - Lars Daniel Krutzkoff Jacobsen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lars Daniel Krutzkoff Jacobsen
DIMENSJON
7,43 MB
FILNAVN
Den lille boka om livet.pdf
ISBN
1825913453285

BESKRIVELSE

Hva betyr det å bli «glad i seg selv»? Betyr det kanskje å være tro mot seg selv? Tro mot egne behov og drømmer, selv om du nå og da mister målene av syne. Den lille boka om livet tar for seg de viktigste utfordringene du møter fra du er ung til du dør. Mye skal på plass for at du skal få et godt liv. For det finnes ingen tydelige og opplagte svar på de mange utfordringene livet gir. I alle fall ikke når det gjelder opplevelse av menig og tilhørighet. Den lille boka om livet er ment å være reflektorium, et speil, du kan holde opp foran deg selv. Kanskje får den deg til å tenke, kanskje blir du litt friere.

Mye skal på plass for at du skal få et godt liv. For det finnes ingen tydelige og opplagte svar på de mange utfordringene livet gir.

Boka inneholder litt om prosessen før du blir pensjonist, men mest om hva denne siste livsfasen kan inneholde av spennende og kjekke ting å fylle tilværelsen med - med andre ord: ei lita idébok om gledene i livet. Kjøp Den lille boka om livet fra Bokklubber Hva betyr det å bli «glad i seg selv»? Betyr det kanskje å være tro mot seg selv? Tro mot egne behov og drømmer, selv om du nå og da mister målene av syne. Den lille boka om livet tar for seg de viktigste utfordringene du møter fra du er ung til du dør. "Den lille boka om livet" tar for seg de viktigste utfordringene du møter fra du er ung til du dør.

RELATERTE BØKER