Fantastiske flymaskiner

Fantastiske flymaskiner En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
9,90 MB
FILNAVN
Fantastiske flymaskiner.pdf
ISBN
9006135046620

BESKRIVELSE

Berømte flygere, kjente flymaskiner, helikopter, seilfly og romfartøy. Hvor lenge varte verdens første flytur?Hvor fort flyr verdens raskeste jetfly? Her finner du alt du ønsker å vite om flymaskiner i én super bok: fakta, statistikker, hvordan et fly tar av og lander og du kan lese om fly som ikke har motor. «Les mer om fantastiske flymaskiner» inngår i en serie lettleste faktabøker for barn i småskolen. Alle bøkene har korte kapitler og mange fotografier. Teksten er lett tilgjengelig og delvis ordnet i undergrupper som bildetekst, fakta eller skilt ut grafisk. Bakerst er et register med vanskelige ord som blir forklart. La deg underholde av spennende informasjon om virkeligheten rundt oss!

Detaljert tittel: Fantastiske flymaskiner, [Chris ... Luftfartøy er en fellesbetegnelse på konstruksjoner som kan holde seg oppe i atmosfæren ved hjelp av luftens statiske eller dynamiske oppdrift. ICAO definerer luftfartøy som ethvert apparat som kan holdes oppe i atmosfæren ved reaksjoner fra luften, dog ikke ved reaksjoner av luft mot jordoverflaten Fantastiske flyvemaskiner, Flyvebog, Magasin, Bog om flyvere indeholder byg selv svævefly.

Køb og sælg både nye og brugte nye varer på DBA - du finder over 1 mio. billige ting til salg.

RELATERTE BØKER