Olivensteinen

Olivensteinen - Gunn Marit Nisja | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gunn Marit Nisja
DIMENSJON
4,13 MB
FILNAVN
Olivensteinen.pdf
ISBN
8913608230497

BESKRIVELSE

Hoda er 18 år og skal giftes bort. Familien driver det populære vertshuset Tree of Life ved Gizapyramidene i Egypt. Vertshuset er både et livlig samlingsted for vestlige turister og et privat hjem der den unge datterens ære strengt voktes. Familien presenterer Hoda for flere ekteskapskandidater, men hos Hoda vokser helt andre følelser frem. Da den norske journalisten Sigrid flytter inn og råder henne til å følge sitt eget hjerte, får det uante følger for dem begge ...

Jeg slukte den hel, om det kan sies sånn! Gunn Marit har enda en gang levert. Forfatteren er født på Grøa i Sunndal, et sted jeg kjenner godt, da jeg passerer Grøa når jeg reiser fra mitt fødested i Oppdal til mitt bosted på Smøla. FREDRIKSTAD: På et utendørs lager på Østsiden i Fredrikstad står et titall poser med noe som forhåpentlig skal være med på å løse kunstgressproblematikken.

Et livlig samlingspunkt for lettkledde turister og et strengt, privat familieliv der spesielt datterens ære voktes. Olivensteinen er den første av tre i en serie fra Egypt. Forfatteren har selv bodd i Eypt og øser av sin kjennskap til landet og folket i denne romanen som hun gjorde det i debuten Naken i hijab .

RELATERTE BØKER