Blogg som pedagogisk verktøy

Blogg som pedagogisk verktøy - Cathrine Fragell Darre | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Cathrine Fragell Darre
DIMENSJON
12,27 MB
FILNAVN
Blogg som pedagogisk verktøy.pdf
ISBN
9679783433688

BESKRIVELSE

Hvordan kan du bruke blogg som dokumentasjonsverktøy i barnehagen? Hvordan bruker du bloggen til å evaluere egen praksis? Hvordan håndterer du etikken ved deltakelse i sosiale medier? I denne boka kan du lære hvordan en barnehageblogg kan brukes som et digitalt arkivskap for barnehagens pedagogiske praksis, og som dynamisk galleri for å vise fram dokumentasjonen til foreldre og andre interesserte. Boka tar for seg viktige etiske hensyn, som bildebruk og personvern, og viser eksempler på hvordan man formidler hverdagshistorier i bloggen.

DAP benyttes i praktisk undervisning, i forbindelse med lærevansker, lese- og skrivevansker, sosio-emosjonelle vansker og i sosial trening.Eksempler på DAP er bruk av hunder som «lesehund» på bibliotek eller skole, og som «fadderhund» i skole, SFO og barnehage. Sjakk som pedagogisk verktøy? SkoleSjakken bidrar til oppstart og videreutvikling av sjakk i norske grunnskoler. Les mer her .

George Daniels, som underviser ved Universitetet i Alabama i journalistikk, har følgende forslag til løsning: Husk at du skriver for et publikum utenfor egen skole... Blogg som pedagogisk verktøy. Digital praksis i barnehagen.

RELATERTE BØKER