Entreprenørskapsutdanning i Norge

Entreprenørskapsutdanning i Norge Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
12,53 MB
FILNAVN
Entreprenørskapsutdanning i Norge.pdf
ISBN
2971165762867

BESKRIVELSE

I Norge og i EU har det vært en målrettet satsing på entreprenørskapsutdanning. Ut fra et ønske om å bidra til utvikling av en kultur for entreprenørskap, har denne satsingen gitt en stor økning av entreprenørskapsutdanning ved skoler, høgskoler og universiteter i Norge og i andre europeiske land. Boken setter først og fremst søkelys på norske forhold. Den bidrar til diskusjonen om hva entreprenørskapsutdanning er, og skiller mellom utdanning for, om og gjennom entreprenørskap. Videre tegner den et bilde av entreprenørskapsutdanning i Norge gjennom å kartlegge utbredelsen av ulike tilbud i ungdomsskole, videregående skole og høyere utdanning. Bokens største del omhandler studier av potensielle effekter av entreprenørskapsprosjekter i grunnopplæringen, og hva som kan være effektene av ulike typer entreprenørskapsutdanning i høyere utdanning. Resultater og tilnærminger diskuteres også i lys av regjeringens handlingsplan for entreprenørskap i utdanningen. Boken er skrevet for forskere og studenter i fag som fokuserer på entreprenørskap og entreprenørskapsutdanning. Den vil også være nyttig for ulike aktører i utdanningssystemet og personer som jobber med næringsutvikling og regional utvikling. Vegard Johansen er forsker 1 ved Østlandsforskning. Liv Anne Støren er forsker 1 ved Nordisk institutt for studier av innovasjon, forskning og utdanning.

Fordi innovatører trengs overalt! Entreprenørskapsutdanning i Norge- status og veien videre: Sluttrapport fra følgeforskningsprosjektet om entreprenørskap i utdanningen Kunnskapsdepartementet (2015). Fremtidens skole - Fornyelse av fag og kompetanser . (2014) Entreprenørskapsutdanning i Norge: Tilnærminger, utbredelse og effekter.

En kjempefin dag for Østlandsforskning og alle samarbeidspartnere, tilfører han. Ungt Entreprenørskap inspirerer unge til å tenke nytt og til å skape verdier. Fordi innovatører trengs overalt! Entreprenørskapsutdanning i Norge- status og veien videre: Sluttrapport fra følgeforskningsprosjektet om entreprenørskap i utdanningen Kunnskapsdepartementet (2015).

RELATERTE BØKER