Høyre hånd på rattet

Høyre hånd på rattet - Ottar Julsrud | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ottar Julsrud
DIMENSJON
5,27 MB
FILNAVN
Høyre hånd på rattet.pdf
ISBN
8005388017013

BESKRIVELSE

Oslo Høyre har hatt hånden på rattet gjennom det meste av perioden 1985-2015. Hva ble makten brukt til, mens Oslo tok de siste skrittene fra industriby til «informasjonsby»? Hvordan, og hvorfor, ble Oslo verdens første parlamentarisk styrte hovedstad? Hvilke kampsaker - og vinnersaker - har satt sine avtrykk i byen og for dens befolkning? Hva lå bak «borgerkrigslignende tilstander» i partiet tidlig på 1990-tallet? Hvilke stridigheter måtte til, og hvilke konstellasjoner avtegnet seg, innen bystyrets borgerlige flertall? Hvordan forløp dragkampene forut for Fjordbyvedtaket og det nye Munchmuseet, veipakker og bomringer? Hvor sto de politiske slagene om «landets beste skole»? På oppdrag fra Oslo Høyre er fortellingen om partiets rolle i en viktig fase av hovedstadens historie her ført i pennen.Ottar Julsrud er samfunnsviter, mangeårig pressemann, nå frilansskribent og sakprosaforfatter. Blant bokutgivelsene i senere år, er Miljøverndepartementets historie, Historien om Norsk Flygelederforening, Statsbyggs 200-årshistorie og biografien Operasjefen.

Det var da naturlig at føreren foretrakk at møtende trafikk passerte til venstre slik at han kunne være sikker på at vognhjulene gikk klar av motgående vogner. Dette oppnådde han ved å kjøre på høyre side av veien. Høyre hånd på rattet: Glimt fra Oslo Høyes historie 1985-2015: ISBN 978-82-300-1997-9: Ottar Julsrud Høyre gjør Norge klar for fremtiden, det er vårt ansvar å ta vare på velferden for alle.

Også på kulturfeltet er KrF skuffet over regjeringen de har støttet i fire år. ...

RELATERTE BØKER