Nabovarsel

Nabovarsel - Unni Lindell | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Unni Lindell
DIMENSJON
8,10 MB
FILNAVN
Nabovarsel.pdf
ISBN
9368570010205

BESKRIVELSE

Naboloven har regler om at nabovarsel skal gis når det skal settes i gang planting, graving, bygging, industrivirksomhet eller annet som kan være til skade eller ulempe på en naboeiendom. Naboer skal varsles i rimelig tid før tiltaket skal settes i gang og kan da kreve naboskjønn. Nabovarsel og kvittering for nabovarsel kan gis ved elektronisk kommunikasjon, personlig overlevering eller registrert postsending.» Klage på nabovarsel - Inngi merknad En nabo eller gjenboer har to uker på å inngi merknader til nabovarselet. Et nabovarsel inneholder en beskrivelse av hva en nabo planlegger å bygge.

Naboer skal varsles i rimelig tid før tiltaket skal settes i gang og kan da kreve naboskjønn. Nabovarsel og kvittering for nabovarsel kan gis ved elektronisk kommunikasjon, personlig overlevering eller registrert postsending.» Klage på nabovarsel - Inngi merknad En nabo eller gjenboer har to uker på å inngi merknader til nabovarselet. Et nabovarsel inneholder en beskrivelse av hva en nabo planlegger å bygge. I varselet får du en beskrivelse av byggeplanene og hvordan resultatet skal bli.

RELATERTE BØKER