Oppgjørets tid

Oppgjørets tid - Alexander Wisting | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Alexander Wisting
DIMENSJON
3,18 MB
FILNAVN
Oppgjørets tid.pdf
ISBN
6661678530526

BESKRIVELSE

Høsten 1792 rystes Christiania av et brutalt drap som synes å ha rituell karakter. Drapet skjer midt i byens velstående kvartaler og utløser en serie av hendelser som vekker den norske hovedstaden fra døsig dvale. Politimester Hermann Wedels jakt på løsningen leder ham tilbake i tid, til tredveårskrigens plyndring av Europas storbyer og etableringen av byen bak festningen. Et skremmende scenario binder to urolige epoker sammen i tid. Med den franske revolusjonen som bakteppe kulminerer fortidens ugjerninger i Wedels Christiania.

Det er ikke tvil om at han er bortført av sin far, mannen som overfalt og skjendet Elisabeth. Kjøp Oppgjørets tid fra Norske serier Høsten 1792 rystes Christiania av et brutalt drap som synes å ha rituell karakter. Drapet skjer midt i byens velstående kvartaler og utløser en serie av hendelser som vekker den norske hovedstaden fra døsig dvale. Kjøp Oppgjørets tid fra Norske serier Elisabeth, Jacob og Peter er på vei over havet - først til København, så til Nederlandene - for å lete etter Lille-Christian.

Leveres direkte via nedlastning. Kjøp boken Oppgjørets tid av Alexander Wisting (ISBN 9788248915522) hos Adlibris.com.

RELATERTE BØKER