Stedsans

Stedsans - Lars Saabye Christensen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lars Saabye Christensen
DIMENSJON
6,75 MB
FILNAVN
Stedsans.pdf
ISBN
5907265745811

BESKRIVELSE

Hver av disse ni novellene handler om noe man ikke skulle gjort, for eksempel begynne med synkronsvømming, slå ned julenissen eller sykle på en DBS crossmaster fra Amsterdam til Paris sommeren 1971. Med andre ord, de handler om anger, drømmer og andre feil man ikke lærer av.STEDSANS er essesiell lesning for Saabye Christensen-beundrere.

Permakultur er bærekraft i praksis der man lager lokale, stabile og produktive systemer i balanse med naturen. Stedsans in the Woods er skapt på naturens prinsipper, ikke menneskene. Paradis i de svenske skoger.

For å undersøke om det er noen forskjeller i hvordan menn og kvinner orienterer seg, brukte Pintzka en MR-maskin som tar bilder av hjernen. Kattunger har ingen stedsans og kan lett gå seg bort. Katter utvikler ikke stedsansfør de blir rundt 8-12 måneder gamle.

RELATERTE BØKER