Gjenforening

Gjenforening - Synnøve Eriksen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Synnøve Eriksen
DIMENSJON
10,81 MB
FILNAVN
Gjenforening.pdf
ISBN
7948128241098

BESKRIVELSE

Louise kan nesten ikke tro det, men endelig er de tre barna hennes samlet. Lykken er fullkommen mens de står på Østbanestasjonen og venter på toget.Mette og Stephan hadde funnet en hund. «Det er nesten samme ord,» sa Stephan. «Ja visst,» sa Louise. «Ordet hund bare uttales litt annerledes, men det skrives helt likt.» «Det er så gøy å lære.» Øynene til Mette skinte. «Når jeg blir stor, skal jeg bli flyvertinne slik som deg, tante Kitty. Jeg vil reise rundt i verden og snakke med alle mulige mennesker.» «Jeg vil være som mamma,» sa Sissel og grep hånden til Louise. «Takk, vennen min.»

Kommunen får tilskudd også for disse … «Ringenes Herre»-gjengen med digital gjenforening. Hele gjengen fra «Ringenes Herre»-trilogien skal møtes igjen - på tidsriktig digitalt vis.

27-05-2020 | Grønt Punkt Norge. Invitasjon til digital workshop om urban forsøpling, 18.

RELATERTE BØKER