Spøkelsesnetter

Spøkelsesnetter - Jean Marzollo | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jean Marzollo
DIMENSJON
9,63 MB
FILNAVN
Spøkelsesnetter.pdf
ISBN
6238903157711

BESKRIVELSE

En ny flott bok i denne serien med let- og finn-bøker. Fantasifulle og varierte oppslag med både vanskelige og lette oppgaver. I bildene finnes de utroligste detaljer og morsomme overraskelser. Regler med rim gir mange muligheter for lærerik lek og språkutvikling.

Med i snitt to bokutgivelser for året er nettet blitt stadig mer finmasket, samtidig som også andre hensyn forsøkes ivaretatt. Jeg finner skattejakten (Innbundet) av forfatter Jean Marzollo. Faktabøker.

Bakgrunn: Realartium (Skien) Handelsgymnas (Skien) Lærarskule (Troms) Førebuande prøvar i filosofi, latin og fonetikk. Grunnfag i norsk og historie (Universite Adresse: Richard Bergh, Postboks 3, 6063 Hjørungavåg Richard Bergh vart fødd i Skien 1930 og bur no i Hjørungavåg.

RELATERTE BØKER