Amatøren

Amatøren - Lars Saabye Christensen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lars Saabye Christensen
DIMENSJON
7,39 MB
FILNAVN
Amatøren.pdf
ISBN
9856425640193

BESKRIVELSE

Amatøren er Lars Saabye Christensens første roman. Den kom i 1977, året etter at han debuterte med diktsamlingen Historien om Gly.Hovedpersonen her er Christian Humle, en ung student som ikke tar studiene så alvorlig. Han snorksover på forelesning, gjør skandale til eksamen og er en amatør på alle livets omeråder. Han har også problemer med den tørste filosofvennen Georg Alt og ml-jenta Else Bratt som nesten aldri blunker. Han blir svett og fortvilet når det kreves ting av ham og er livende redd for å vekke oppmerksomhet - som han ustanselig gjør.

Silje Kristin Eilertsen sammen med Elmer etter seier på Momarken i 2014. Foto: Hesteguiden.com.

I denne analysen vil jeg se nærmere på teksten, analysere hva som foregår mellom linjene og gjøre en tolkning og avslutte med en konklusjon. Amatøren er Lars Saabye Christensens første roman. Den kom i 1977, året etter at han debuterte med diktsamlingen Historien om Gly.

RELATERTE BØKER