Mennesker

Mennesker - Amalie Skram | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Amalie Skram
DIMENSJON
6,78 MB
FILNAVN
Mennesker.pdf
ISBN
4087522194585

BESKRIVELSE

Amalie Skrams siste, ufullendte roman (utgitt 1905 med etterskrift av Poul Levin) har en lettere tone enn hennes tidligere b ker. Handlingen foreg r hovedsaklig p presteg rden Elvestad p Vestlandet i 1860- rene. Her samles flere unge mennesker en sommer, og i samv ret mellom dem oppst r erotiske spenninger p tvers av forhold og konvensjoner. Uselvisk forelskelse, gr dig begj r, platonisk s skenkj rlighet og komikk er noen av ingrediensene i denne romanen der den naturalistiske stilen må vike for den mer impresjonistiske.

I dag vet vi at det finnes over 70 000 personer som ikke får arbeid fordi de har en funksjonshemming. Dette tallet sier mye om at vi har en vei å gå som samfunn. Mennesker i KIWI.

Nå har vi opplevd det også. De yngste har savnet knisingen og knuffingen i flokkene med kroppene som strømmer til klasserommene når det ringer inn.

RELATERTE BØKER